Tässä on nyt ensimmäinen osa. Ja ensimmäinen minun ja SusshEn tarina. :) Toivottavsti pidätte.

snapshot_17942ead_f7960741.jpg Kasper picture by Zaikyn

Mies joka oli pukeutunut koko mustiin lähestyi pimeässä huoneessa tietokoneen ääressä työskentelevää vanhaa miestä.

”Dr.Alava, tulin juuri laboratoriosta. Olemme valmistelleet kaikki asiat kohdalleen. Ovatko he löytyneet jo ?” Kysyi mies ja vilkaisi tietokoneen ruutua.

snapshot_17942ead_f79604c4.jpg Dr.Alava picture by Zaikyn

”Kyllä. Jokainen on löytynyt ja heidän tietonsa on analysoitu. Olemme jo saaneet soluttaudutettua heidän joukkoonsa alansa ammattilaisia. He toimivat huomenna Sinun ei tarvitse olla mistään huolissaan Kasper.” Dr.Alava vastasi rauhallisesti, mutta Kasper näki kuinka innoissaan hän oikeasti olikaan.

”Huomenna siis. Dr.Alava… äh, eno. Saanko jo nähdä datan ? ” Kasper kysyi kiusaantuneena käyttäessään nimitystä eno, sillä hän ei ollut koskaan pitänyt sellaisesta tuttavallisuudesta.

snapshot_977f9a84_77943ad3.jpg Alisa picture by Zaikyn

”Alisa Kannel. Juuri lääkärin tutkinnon suorittanut. Etsii para-aikaa töitä. Lukiossa ollut oppilaskunnan varapuheen-johtaja. Isä on ravintola yrittäjä ja äiti on yksi seitsemästä. Asuu omillaan lähellä sairaalaa.” Dr.Alava sanoi ja aukaisi tietokoneelle kuvan naisesta istumassa kahvilassa.

snapshot_977f9a84_9795f7f7.jpg Aron picture by Zaikyn

”Aron Vaahtera. Opiskelee Kreikan kielen tulkiksi. Jakaa asunnon kolmen muun miehen kanssa. Ei vietä paljoa aikaa heidän kanssaan. Kummatkin vanhemmat ovat yksiä seitsemästä. He ikävä kyllä kuolivat onnettoman Alaskan tapauksen takia. Ei siitä sen enenpää.” Dr.Alava jatkoi ja koneelle ilmaantui taas uusi kuva.

snapshot_977f9a84_1795f8ac.jpg Aleksi picture by Zaikyn

” Aleksi Haiku. Tieurakoitsija. Äiti töissä ulkomailla ja isä on yksi seitsemästä. Asuu ystävänsä luona maaseudulla. Viettää suurimman osan aikaansa läheisessä kaupungissa. Käy kuntosalilla viisi kertaa viikossa treenamassa. Vain pari läheistä ystävää.”

snapshot_977f9a84_17943fc4.jpg Raakel picture by Zaikyn

”Raakel Metso. Opiskelee iltalukoulussa kuvaamataidon opettajaksi, päivällä on tarjoilijana läheisessä ravintolassa. Äiti ja isä joka oli yksi seitsemästä kuolivat junatapaturmassa. Terroristit olivat asialla. Asunut siitä asti isovanhempiensa luona. ”

snapshot_977f9a84_5795fb3b.jpg Mika picture by Zaikyn

”Ja lopuksi. Mika Miettinen. Atk tuki-henkilö isossa firmassa. Isä on johtajana hyvä maineisessa yhtiössä. Äiti on yksi seitsemästä, mutta harmiksemme kuoli Pariisissa. Asuu yksin kerrostalossa, mutta viettää suurimman osan ajastaan töissä.” Dr.Alava huokaisi tyytyväisenä ja alkoi taas naputtaa tietokoneelle tiedostoja.

snapshot_17942ead_f79607b3.jpg picture by Zaikyn

Miehet kuulevat takaansa liukuoven käyvän ja näkevät huoneeseen astuvan miehen ja naisen. Nainen tulee suoraan Dr.Alavan luokse.

snapshot_17942ead_97960a3d.jpg Cissy picture by Zaikyn

”Dr.Alava, kaikki on valmiina. Joukkomme ovat sijouttautuneet kohteiden lähelle varmuuden vuoksi. Toivottavasti heitä ei tarvita ja koko homma sujuu siististi.” Nainen sanoi kalseasti. Tästä naisesta kyllä huomasi ettei hänen sydämmeensä mahtunut muuta kuin tiede.

snapshot_17942ead_37960671.jpg Dr.Alava picture by Zaikyn

”Kiitos Cissy. Entä mitä tietoja tuo Matias? Sinähän tulet juuri talolta?” Dr.Alava kysyi nostamattakaan katsettaan koneen näytöltä. Hän oli aina pitänyt Matiasta hieman hulttiona pojan kloppina, mutta tämä osasi silti työnsä joten häntä piti sietää.

snapshot_17942ead_b7960915.jpg Matias picture by Zaikyn

”Niin tulen. Kaikki on mallillaan. Olemme käsitelleet myös kamerat ja automatiot. Suunnitelmat etenevät hyvin." Matias sanoi ja ryhdisti asentoaan. Dr.Alavalla oli yleensä aina jotain nalkuttamista hänen työpanostuksestaan. "Olen nähnyt heidän kuvansa ala-aulassa."

snapshot_17942ead_d7960921.jpg Cissy picture by Zaikyn

”Kyllä, saamme varsin pian tutustua näihin viiteen paremmin" Dr.Alava hymyili.

"Olen todella väsynyt." Cissy haukotteli "Mutta tästä tämä vasta alkaakin. Olen niin onnellinen! "

"Tiede-friikki" Matias mutisi.

snapshot_17942ead_97960a21.jpg Kasper picture by Zaikyn

"Gudon on valmis asutettavaksi." Kasper hymyili

snapshot_977f9a84_9795feda.jpg Alisa picture by Zaikyn

"Tästä se alkaa"

Tässä oli nyt ensimmäinen osa. Aloitus. Kommentoikaa pliis :)

T: JUli